POSVOJI PRIJATELJA

Včasih se zgodi, da je se kdo znajde v stiski in je prisiljen iskati nov dom svojemu grebenarju. Včasih na katerega slučajno naletimo v kakem azilu. Upamo in verjamemo, da bomo med vami, ki na naših straneh iščete informacije o pasmi in se morda odločate, da bi za svojega štirinožnega prijatelja izbrali grebenarja, našli sorodno dušo za katerega od njih!

Med opisi boste našli tako rodezijske grebenarje z rodovnikom kot tudi mešance z njimi. Že tako prepolni azili se soočajo pri oddaji psov velikih pasme še z večjimi težavami in kljub temu, da je naše poslanstvo promocija pasme, želimo pomagati tudi brezdomčkom, ki so “v tipu grebenarja”.

Za vse informacije in povpraševanja o psih za posvojitev se obrnite na klubski naslov info@rodezijski-grebenar.si oziroma na kontakt, naveden pri posamezni objavi.

 

SINDI

IMG_2008

Sindi je najdena na cesti, nezaželjeni mešanček v katerem je verjetno po izgledu tudi nekaj grebenarjeve krvi. Trenutno je v varnem začasnem domu, kjer sobiva z drugimi kužki. Je zelo mirne narave. Sindi bo cepljena po programu, sterilizirana, razbolhana in ociscena notranjih parazitov.

Za več informacij pišite na: ustavimopasjeborbe1@gmail.com