POSVOJI PRIJATELJA

Včasih se zgodi, da je se kdo znajde v stiski in je prisiljen iskati nov dom svojemu grebenarju. Včasih na katerega slučajno naletimo v kakem azilu. Upamo in verjamemo, da bomo med vami, ki na naših straneh iščete informacije o pasmi in se morda odločate, da bi za svojega štirinožnega prijatelja izbrali grebenarja, našli sorodno dušo za katerega od njih!

Med opisi boste našli tako rodezijske grebenarje z rodovnikom kot tudi mešance z njimi. Že tako prepolni azili se soočajo pri oddaji psov velikih pasme še z večjimi težavami in kljub temu, da je naše poslanstvo promocija pasme, želimo pomagati tudi brezdomčkom, ki so “v tipu grebenarja”.

Za vse informacije in povpraševanja o psih za posvojitev se obrnite na klubski naslov info@rodezijski-grebenar.si oziroma na kontakt, naveden pri posamezni objavi.

 

MARGARET IN ELISABETH

D701715E-9923-4742-ADAC-6C23A3EA02EC 7545CC67-E65D-4E55-8A47-A38219458E21

Sestrici, mešanki z rodezijskim grebenarjem stari približno 8 mesecev. Bili sta zapuščeni v kartonski škatli pred vrati azila v starosti približno 2 mesecev.  Obe sta zelo družabni in prijetnega značaja, kompatibilni s samčki in samičkami, zdravi, čipirani, cepljeni, Elisabeth je tudi že sterilizirana. Želimo si, da ne bi ostali pozabljeni v azilu, saj imata še celo življenje pred seboj! Nahajata se v azilu v Italiji, po dogovoru je možen prevzem in posvojitev preko Kluba rodezijskih grebenarjev Slovenije. Vse informacije o postopku dobite na klubskem naslovu: info@rodezijski-grebenar.si