POSVOJI PRIJATELJA

Včasih se zgodi, da je se kdo znajde v stiski in je prisiljen iskati nov dom svojemu grebenarju. Včasih na katerega slučajno naletimo v kakem azilu. Upamo in verjamemo, da bomo med vami, ki na naših straneh iščete informacije o pasmi in se morda odločate, da bi za svojega štirinožnega prijatelja izbrali grebenarja, našli sorodno dušo za katerega od njih!

Med opisi boste našli tako rodezijske grebenarje z rodovnikom kot tudi mešance z njimi. Že tako prepolni azili se soočajo pri oddaji psov velikih pasme še z večjimi težavami in kljub temu, da je naše poslanstvo promocija pasme, želimo pomagati tudi brezdomčkom, ki so “v tipu grebenarja”.

Za vse informacije in povpraševanja o psih za posvojitev se obrnite na klubski naslov info@rodezijski-grebenar.si oziroma na kontakt, naveden pri posamezni objavi.

LOLA IN LADY – NUJNO!!

75BF5141-C84C-4213-860E-4F6B75C4BC00DBEDD7C6-6D0C-4458-B337-EEF77A5C3081

 

 

 

 

 

 

 

Lastnica Lole in Lady bo 30.6. morala zapustiti svoj dom in ne bo mogla več skrbeti za psički. Psički sta stari slabi dve leti, odličnega značaja, navajeni drugih psov in muc. Trenutno se nahajata v Toskani, KRGS v sodelovanju z RRCI (italijanskim klubom rodezijskih grebenarjev)  pomaga pri kontaktu, prevozu ter nasvetih tako pred kot po posvojitvi. Vec informacij na info@rodezijski-grebenar.si

TARZAN IN CAR

20B6D3EB-4E75-4196-9407-7967489E948E
Nov dom iščeta mešanca z rodezijskim grebenarjem in sicer 3 letni Tarzan in 5 letni Car. Zaradi svobode, ki sta jo imela do sedaj, bo potrebovala dom, kjer bosta lahko veliko na prostem. Iščemo izkušene lastnike. Ker sta zelo navezana drug na drugega je želja, da bi jima našli skupen dom. V kolikor skupnega doma nebi našli je seveda možna posvojitev posameznika.
Več info na mail info@rodezijski-grebenar.si

SINDI

IMG_2008

Sindi je najdena na cesti, nezaželjeni mešanček v katerem je verjetno po izgledu tudi nekaj grebenarjeve krvi. Trenutno je v varnem začasnem domu, kjer sobiva z drugimi kužki. Je zelo mirne narave. Sindi bo cepljena po programu, sterilizirana, razbolhana in ociscena notranjih parazitov.

Za več informacij pišite na: ustavimopasjeborbe1@gmail.com